ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άκυρο» στην Άντερλεχτ από Ζιλμπέρτο

O Zιλμπέρτο Σίλβα αρνήθηκε την πρόταση της Άντερλεχτ. Αυτός είναι ο λόγος.

«Άκυρο» στην Άντερλεχτ από Ζιλμπέρτο

Η Άντερλεχτ προσέγγισε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με στόχο να τον πείσει να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, όπως είχε συμβεί και στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε την προσφορά των Βέλγων, καθώς αναμένεται να ανοίξει γραφείο μάνατζερ, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μίκαελ Βερσούμερεν.

«Γνωρίζω τον Ζιλμπέρτο και του έκανα πρόταση, αλλά την αρνήθηκε, λέγοντάς μου πως ανοίγει ένα μεγάλο μανατζερικό γραφείο», ανέφερε σχετικά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.