ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Focus στην υπόθεση Μπεργκ: τι ισχύει με τον Ολυμπιακό και τα πρόσωπα – «κλειδιά»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Μάρκους Μπεργκ - Η ρήτρα, το κλειδί και τι ισχύει με το Σουηδό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Focus στην υπόθεση Μπεργκ: τι ισχύει με τον Ολυμπιακό και τα πρόσωπα - «κλειδιά»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Μάρκους Μπεργκ – Η ρήτρα, το κλειδί και τι ισχύει με το Σουηδό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον Μπεργκ; Υπήρξε κρούση προς τον Σουηδό; Ποιο είναι το άτομο – «κλειδί» της υπόθεσης; Υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που τον «φλερτάρει»; Ολες οι απαντήσεις…

Αναλυτικά εδώ

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.