ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλός και οι αθλητές –αθλήτριες του δίνουν κρίσιμους αγώνες σε Αττική, επαρχία αλλά και στο εξωτερικό με στόχο να κρατήσουν τη σημαία του «τριφυλλιού» ψηλά.

Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

09:30 ΟΑΚΑ αγώνας τοξοβολίας και ο ΠΑΟ συμμετέχει με τους εξής : Σταμίρη, Θέμελη, Ρενιέρη, Σκαρτσιάρη, Αναστασιάδης, Οικονόμου, Μακρής, Νιάνγκι, Μπλάνης, Λιούτα, Τσένγκουα, Μητσιάκη, Ζαρμακούπης, Καρακανδάς, Γκέλη, Χαιριστανίδου, Καισάριος και Φούντζουλας.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

10:00 Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, διεθνές μίτινγκ κολύμβησης Αλεξάνδρεια με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου Αποστολακου, Σπύρου Γκικοπουλου, Σταύρου Βειογλανη και Αναστασία Μπιρμπα από πλευράς ΠΑΟ

10:00 Βόλος. Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυροβόλων (πιστόλι κεντρικής πυροδότησης και πιστόλι στάνταρτ) με τη συμμετοχή του ΠΑΟ (Δ. Κατσίρης, Γ. Καμπούρης και Ν. Νεονάκης)

10:30 Ζηρίνειο ΑΟΠ Κηφισιάς-Παναθηναϊκός βόλεϊ Παίδες 9η αγωνιστική ΕΣΠΑΑΑ

11:30 ΑΣ Κολλεγίου Ντέρη Κολλέγιο Ντέρη-Παναθηναϊκός βόλεϊ κορασίδες 9η αγωνιστική ΕΣΠΑΑΑ

13:00-18:00 ΣΕΦ Πανελλήνιο πρωτάθλημα ατομικό πινγκ πονγκ με τη συμμετοχή των Νίκου Ζέρβα, Ηρώς Μαλλιαρού, Μαρίας Αρτσέτου και Βικτώριας Μπακάλη από πλευράς ΠΑΟ. Η Μπακάλη είναι στον όμιλο με τις Κιούφη (Φοίνικας Αγίας Σοφιάς ) και Κοτζαμιχάλη (Ταύρος), ο Ζ΄ρβας παίζει με τους Αρβανίτη (Φοίνικα), Λιάρο (Μέγαρδος) και Γερακιανάκης (Αιγυπτιώτες), η Αρτσέτου είναι στον όμιλο με τις Τουντάκοβα (Ταύρος), Μαδέση (Άλφα) και Ζαχαρίου (ΑΟ Καρέας) και τέλος η Μαλλιαρού βρίσκεται στον όμιλο μαζί με τις Χατζηλυγερούδη (Άρης Βούλας), Μεραμφελιωτάκη (ΑΟΝΦ) και Σεβνταγιάν (ΑΟ Καρέας)

16:00 «Π.Γιαννακόπουλος» Παναθηναϊκός-Ίωνες βόλεϊ κορασίδες 2 9η αγωνιστική ΕΣΠΑΑΑ

17:00 Μαρούσι, ΔΑΙΣ, Δούκας-Παναθηναϊκός Κ16 ποδόσφαιρο σάλας

19:00 Γουδή Παναθηναϊκός-Ηλιούπολη φιλικό πόλο

21:30 «Π.Γιαννακόπουλος» Παναθηναϊκός-Ιάσων Κολωνού 9η αγωνιστική ΕΣΚΑ μπάσκετ Κορασίδες

*Μόσχα, κύπελλο Ρωσίας με τη συμμετοχή της ξιφομάχου του ΠΑΟ, Δέσποινας Γεωργιάδου

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

09:30 Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, διεθνές μίτινγκ κολύμβησης Αλεξάνδρεια με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου Αποστολακου, Σπύρου Γκικοπουλου, Σταύρου Βειογλανη και Αναστασία Μπιρμπα από πλευράς ΠΑΟ

09:30 ΟΑΚΑ αγώνας τοξοβολίας και ο ΠΑΟ συμμετέχει με τους : Σταμίρη, Θέμελη, Ρενιέρη, Σκαρτσιάρη, Αναστασιάδης, Οικονόμου, Μακρής, Νιάνγκι, Μπλάνης, Λιούτα, Τσένγκουα, Μητσιάκη, Ζαρμακούπης, Καρακανδάς, Γκέλη, Χαιριστανίδου, Καισάριος και Φούντζουλας.

10:00 Βόλος. Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυροβόλων (πιστόλι κεντρικής πυροδότησης και πιστόλι στάνταρτ) με τη συμμετοχή του ΠΑΟ (Δ. Κατσίρης, Γ. Καμπούρης και Ν. Νεονάκης)

11:00 Διάπλους Βουλιαγμένης και από πλευράς ΠΑΟ συμμετέχουν οι : Δαρζέντας Αρτέμης, Κεφαλέα Κίρκη (750 μέτρα), Μέντος Σταύρος (1500 μέτρα) και Βλάχος Κώστας, Δελιαλή Νέλλη και Μακριδάκη Δανάη (3.000 μέτρα).

11:00 ΣΕΦ Πανελλήνιο πρωτάθλημα ατομικό πινγκ πονγκ με τη συμμετοχή των Νίκου Ζέρβα, Ηρώς Μαλλιαρού, Μαρίας Αρτσέτου και Βικτώριας Μπακάλη από πλευράς ΠΑΟ.

14:30 ΚΑΟ Μελισσίων-Παναθηναϊκός μπάσκετ γυναικών Α2 6η αγωνιστική

17:30 ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών Pre League 7η αγωνιστική

18:00 Γέρακας, Ποδόσφαιρο σάλας Κ18. ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 8η αγωνιστική

*Μόσχα, κύπελλο Ρωσίας με τη συμμετοχή της ξιφομάχου του ΠΑΟ, Δέσποινας Γεωργιάδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...