ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος

Καλή ήταν η παρουσία του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του ατομικού του πανελληνίου πρωταθλήματος που έγινε στο ΣΕΦ δεδομένων των αναλογιών.

«Πράσινη» πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟ παρατάχθηκε με τρείς αθλήτριες και έναν αθλητή και πέτυχε μία συμμετοχή στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνουν στα Χανιά στις αρχές του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η Μαρία Αρτσέτου κατάφερε και πήρε την πρόκριση σε έναν δύσκολο όμιλο καθώς πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Σε ότι αφορά την Ηρώ Μαλλιαρού  πέτυχε μία νίκη παρά τη μακροχρόνια απουσία της στο αγωνιστικό επίπεδο, ενώ η νεαρή Βικτώρια Μπακάλη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων της διοργάνωσης παρότι δεν πέτυχε νίκη.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους άνδρες ο Νίκος Ζέρβας  έτυχε σε έναν δύσκολο όμιλο  όμως το πάλεψε και  έδειξε για μία ακόμα φορά θετικά στοιχεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.