ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα και οι σκέψεις του Δώνη για τον Άρη

Τα δύο συστήματα και οι πιθανοί εκλεκτοί του Γιώργου Δώνη στο αποψινό ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η πιθανή ενδεκάδα και οι σκέψεις του Δώνη για τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (19:00), σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή του τριφυλλιού δεν είναι εύκολη, αλλά η ομάδα του Δώνη θέλει να πάρει για πολλούς λόγους το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία του και παράλληλα να πάρει καλύτερη θέση στη μάχη για μια θέση στην πεντάδα.

Ο Γιώργος Δώνης συνηθίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα προτιμηθεί ένα σύστημα με 4 πίσω, 3 στον άξονα και τον Μακέντα στην κορυφή με στήριγμα τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη. Ο Σωκράτης Διούδης επιστρέφει στα γήπεδα και παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τους Οικονόμου – Κολοβέτσιο δίδυμο σέντερ μπακ, τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον δεξιά.

Στον άξονα, εφόσον προτιμηθεί το 4-3-3, θα τοποθετηθούν οι Κουρμπέλης – Κάτσε – Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη στα «φτερά» και τον Μακέντα στην κορυφή. Όμως, σε περίπτωση που ο Δώνης κάνει την έκπληξη και παρατάξει την ομάδα με τριάδα στόπερ (3-4-1-2), τότε ένας από τους τρεις του άξονα θα δώσει τη θέση του στον Πούγγουρα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.