Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το πώς αποφάσισε να πάει στον Παναθηναϊκό: «Ο κ. Ανδρεόπουλος με έκανε να παίξω για πρώτη φορά στην Α1, όταν με πήρε από την Πάτρα στη Λαμία. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο ήταν δεδομένο πως θα τα βρίσκαμε και στο οικονομικό. Ήμουν σίγουρος πως θα τα βρίσκαμε και μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς τα περνά στον Παναθηναϊκό: «Παίζουμε με την καρδιά μας περισσότερο κι όχι με τεχνικά στοιχεία. Το απολαμβάνουμε όλοι. Η ομάδα πέρσι πάλευε για την παραμονή της και φέτος διεκδικεί θέση στην τετράδα. Έχουμε μια νεανική ομάδα, με παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα για τον εαυτό τους και θέλουν να πάνε τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Για τους στόχους με τον Παναθηναϊκό: «Θα παίξουμε ωραία και θα φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, γιατί είμαστε μουρλοί. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Θα ήθελα να πάρουμε έναν τίτλο, το τι θα καταφέρουμε θα το δούμε στην πράξη. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν στηρίζεσαι σε τόσα νεαρά παιδιά. Όμως ακόμη κι αν δεν πάρουμε τίτλο, ο Παναθηναϊκός θα έχει κερδίσει νέους παίκτες».

Για τον Αλέξανδρο Ράπτη: «Έχω αντίπαλο τον Ράπτη καθημερινά στην προπόνηση και πονάνε τα χέρια μου. Αυτό το παιδί μαζί με άλλα αυτής της νέας γενιάς μπορούν να σώσουν το ελληνικό βόλεϊ. Έχουν πολύ μεράκι, είναι σε μια ηλικία που δεν σκέφτονται τα χρήματα και δουλεύουν σκληρά».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μείνω αρκετό καιρό σε μια ομάδα. Έχω υπογράψει για έναν χρόνο, θα ήθελα να μείνω παραπάνω, αλλά το θέμα είναι αν με θέλουν. Βλέπω πως στο σύλλογο υπάρχει υγεία και δημιουργείται κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS