ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Απολαμβάνουμε να παίζουμε στον Παναθηναϊκό, θέλουμε να πάμε την ομάδα ψηλά»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, για τη φετινή προσπάθεια που κάνει η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αλλά και τους στόχους του.

«Απολαμβάνουμε να παίζουμε στον Παναθηναϊκό, θέλουμε να πάμε την ομάδα ψηλά»

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το πώς αποφάσισε να πάει στον Παναθηναϊκό: «Ο κ. Ανδρεόπουλος με έκανε να παίξω για πρώτη φορά στην Α1, όταν με πήρε από την Πάτρα στη Λαμία. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο ήταν δεδομένο πως θα τα βρίσκαμε και στο οικονομικό. Ήμουν σίγουρος πως θα τα βρίσκαμε και μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς τα περνά στον Παναθηναϊκό: «Παίζουμε με την καρδιά μας περισσότερο κι όχι με τεχνικά στοιχεία. Το απολαμβάνουμε όλοι. Η ομάδα πέρσι πάλευε για την παραμονή της και φέτος διεκδικεί θέση στην τετράδα. Έχουμε μια νεανική ομάδα, με παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα για τον εαυτό τους και θέλουν να πάνε τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Για τους στόχους με τον Παναθηναϊκό: «Θα παίξουμε ωραία και θα φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, γιατί είμαστε μουρλοί. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Θα ήθελα να πάρουμε έναν τίτλο, το τι θα καταφέρουμε θα το δούμε στην πράξη. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν στηρίζεσαι σε τόσα νεαρά παιδιά. Όμως ακόμη κι αν δεν πάρουμε τίτλο, ο Παναθηναϊκός θα έχει κερδίσει νέους παίκτες».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Αλέξανδρο Ράπτη: «Έχω αντίπαλο τον Ράπτη καθημερινά στην προπόνηση και πονάνε τα χέρια μου. Αυτό το παιδί μαζί με άλλα αυτής της νέας γενιάς μπορούν να σώσουν το ελληνικό βόλεϊ. Έχουν πολύ μεράκι, είναι σε μια ηλικία που δεν σκέφτονται τα χρήματα και δουλεύουν σκληρά».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μείνω αρκετό καιρό σε μια ομάδα. Έχω υπογράψει για έναν χρόνο, θα ήθελα να μείνω παραπάνω, αλλά το θέμα είναι αν με θέλουν. Βλέπω πως στο σύλλογο υπάρχει υγεία και δημιουργείται κάτι καλό για τα επόμενα χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.