ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινες» συμμετοχές στους τελικούς

Καλή ήταν η πρωινή παρουσία της αντιπροσωπείας του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στα Αλεξάνδρεια στη Θεσσαλονίκη .

«Πράσινες» συμμετοχές στους τελικούς

Ο ΠΑΟ ήδη μετράει τρεις συμμετοχές στους απογευματινούς μεγάλους  τελικούς ενώ θα έχει τρεις συμμετοχές και στους μικρούς τελικούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Αποστολάκος πέρασε στους τελικούς στα 100μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα  ενώ ο Σπύρος Γκικόπουλος θα βρίσκεται στον τελικό των 50μ. πρόσθιο.

Σε ότι αφορά την Αναστασία Μπίρμπα θα είναι στους μικρούς τελικούς στα 50μ. πεταλούδα και στα 100μ. ύπτιο ενώ ο Μαρίνος Μιτέλλας θα είναι στο μικρό τελικό στα 50μ. πεταλούδα.

To 1982 είναι η πιο παραγωγική σεζόν του Παναθηναϊκού σε τίτλους (pic)
To 1982 είναι η πιο παραγωγική σεζόν του Παναθηναϊκού σε τίτλους (pic) 881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σταύρος Βειογλάνης ήταν 33ος στα 100μ. ελεύθερο   και 25ος στα 50μ. πεταλούδα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.