ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός

Την έκτη σερί νίκη της πανηγύρισε στην έδρα του ΖΑΟΝ η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού (3-1 σετ), που προελαύνει στο πρωτάθλημα της Α2.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει το σερί του στην Pre League ο Παναθηναϊκός που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΖΑΟΝ (3-1 σετ) και σημείωσε την έκτη επιτυχία του σε επτά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο σετ κατέληξε με ευκολία σε «πράσινα» χέρια, όπως μαρτυρά και το σκορ (25-15), ωστόσο η ομάδα της Κηφισιάς ισοφάρισε σε 1-1 σετ, προτού ο Παναθηναϊκός πάρει εκ νέου τα ηνία και «καθαρίσει» το ματς με σκορ 25-17 στο τρίτο και 25-11 στο τέταρτο σετ, φτάνοντας στη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...