ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν ντρέπεστε ρε;

Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός άρχισε να ενοχλεί. Και μόλις συμβαίνει αυτό, τα... πιστόλια της εξυγίανσης παίρνουν φωτιά.

Δεν ντρέπεστε ρε;

Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός άρχισε να ενοχλεί. Και μόλις συμβαίνει αυτό, τα… πιστόλια της εξυγίανσης παίρνουν φωτιά.

Δυο πέναλτι σε 15 λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το πρώτο αμφισβητούμενο, το δεύτερο φάντασμα! Με τόση ευκολία, με τόση άνεση. Δίχως την παραμικρή αμφιβολία, δίχως δεύτερη σκέψη. Το είδε, είπαν, ο… βοηθός! Που ήταν στην απέναντι πλευρά. Και ενημέρωσε τον διαιτητή για να δείξει ξανά τη λευκή βούλα. Καμία ντροπή, καμία… τύψη.

1-0, λοιπόν, για τον Αρη με αυτόν τον χυδαίο τρόπο και απο εκεί και πέρα πολλά νεύρα για τους πράσινους. Λογικό, λέμε εμείς. Και ποιος δε θα είχε, βλέποντας μια τέτοια αντιμετώπιση από τον διαιτητή Τζοβάρα και τους βοηθούς του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο δεύτερο ημίχρονο. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα σε όλους. Ανεξάρτητα με αυτό, όμως, η λέξη “ντροπή” είναι λίγη γι αυτά που βλέπουμε σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...