Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε… τραβηγμένη την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, δίχως ωστόσο να σχολιάσει το δεύτερο πέναλτι που καταλογίστηκε για την ομάδα του στο πρώτο μέρος.

«Έχω την εντύπωση ότι είναι τραβηγμένο το πέναλτι του Παναθηναϊκού, κυρίως από τη στιγμή που δίνεται σε σημείο όπου καθορίζεται το παιχνίδι», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη:

«Το σημερινό παιχνίδι αξίζει να μας διδάξει μερικά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι πως ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πιέσαμε, στο δεύτερο δεν μπορέσαμε και αυτό έχει αίτια που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς και έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό και περισσότερες δυνάμεις να το τελειώσουμε. Είναι ένα μάθημα που δεν πρέπει να επαναλάβουμε ποτέ. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα, να κρατήσει μεγαλύτερη διάρκεια στον καλό της εαυτό. Είναι δύσκολο να κρατήσουμε τέτοιο ρυθμό σε 90 λεπτά. Σιγά σιγά θα το κάνουμε. Υπήρχε θέμα δυνάμεων. Το διαπίστωσα, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Για την ποιότητα όμως που έχουμε μας δόθηκαν 4-5 φάσεις που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για το αν το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι δίκαιο: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί αν εξαιρέσεις το δεύτερο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή μπάλας με μιάμιση ευκαιρία, εμείς έχουμε 4-5 φάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε σε άλλον αγώνα».

Για τον Μαρτίνες: «Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είχα βάλει 3ο κεντρικό αμυντικό. Τώρα βάλαμε τον Μάβραϊ. Ο Μάβραϊ μπήκε γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δεύτερο επιθετικό. Γιατί θα βάλει ο αντίπαλος την μπάλα στην περιοχή και λίγο άναρνα, οπότε εκεί χρειάζεσαι κι έναν ψηλό στόπερ. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το καλό πρώτο ημίχρονο γιατί δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι να έχει ταλαιπωρηθεί τόσο ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να αυξήσουμε τη χρονική διάρκεια στην οποία θα πιέζουμε».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Άρη: «H κόπωση επηρεάζει τις αποφάσεις. Δεν θα σταθώ σε μια λάθος πάσα. Συνολικά πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS