ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα αναβολή και Ρινάλντι και Ρέις

Οι υποθέσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις δεν εκδικάστηκαν ούτε σήμερα.

Νέα αναβολή και Ρινάλντι και Ρέις

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η εκδίκαση των υποθέσεων των Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις, οι οποίοι διεκδικούν τα οφειλόμενά τους από τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο υποθέσεις δεν εκδικάστηκαν ούτε σήμερα από το αρμόδιο όργανο και μάλιστα έχει δοθεί διορία έως τις 17 Δεκεμβρίου ώστε να βρεθεί λύση και να κλείσει οριστικά το «διπλό» μέτωπο που αφορά τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς για τον Ρέις έχει βρεθεί λύση και ουσιαστικά απομένει η διευθέτηση τυπικών λεπτομερειών για να κλείσει το θέμα, ενώ για τον Ρινάλντι, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, με τον Παναθηναϊκό να αναμένει απάντηση σε πρόταση διακανονισμού που έχει κάνει στον Αργεντινό φορ.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.