Ποδόσφαιρο

Νέο αίμα: Ανεβάζει παίκτες από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα ο Παναθηναϊκός

Το φετινό πρότζεκτ με την αξιοποίηση των ακαδημιών θα συνεχιστεί στον Παναθηναϊκό.

Το φετινό πρότζεκτ με την αξιοποίηση των ακαδημιών θα συνεχιστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Δώνης το έχει τονίσει πολλές φορές: Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι το που θα τερματίσει φέτος στη βαθμολογία (σ.σ. εννοείται ότι το θέλει αυτό το τριφύλλι), αλλά το πώς η ομάδα θα εξελιχθεί. Το πλάνο είναι συγκεκριμένο κι αυτή τη φορά, η ομάδα δείχνει ότι δε θα… λοξοδρομήσει και θα τηρήσει πιστά τον σχεδιασμό, προκειμένου να βγει από την κρίση και να ξαναγίνει αυτή που ήταν. Ξεχνάμε, λοιπόν, τις… βαρβάτες μεταγραφές και τα μεγάλα μπάτζετ. Ολα αυτά, φυσικά, με την τωρινή διοικητική κατάσταση και όχι με την πιθανότητα νέου επενδυτή, είτε είναι ο Παϊρότζ, είτε κάποιος άλλος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον σχεδιασμό που έχουν αναλάβει οι Δώνης και Νταμπίζας, το τριφύλλι θα κοιτάξει να ωριμάσει και να εξελίξει την τωρινή ομάδα με στόχο ο βασικός κορμός να αποτελείται από 13-15 Ελληνες ποδοσφαιριστές και από ξένους οι οποίοι θα πλαισιώσουν την ομάδα και θα την ενισχύσουν ποιοτικά. Ετσι, λοιπόν, σε συνεργασία με τον διευθυντή της ακαδημίας, Τάκη Φύσσα, έχει παρθεί από τώρα η απόφαση για “ανέβασμα” κι άλλων παικτών από τους Νέους στην πρώτη ομάδα, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών και ανάλογα με την εξέλιξή τους τη χρονιά που διανύουμε θα αποφασίσουν. Θεωρείται δεδομένο ότι τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και θα ενταχθούν στο ρόστερ από το καλοκαίρι και μετά, με στόχο να υπάρξει μια συνέχεια του πρότζεκτ και να ακολουθήσουν κι άλλοι στον δρόμο που χάραξαν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Σέχου κλπ.

Exit mobile version