ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει αλλαγές και δίνει ευκαιρίες ο Δώνης με Ιεράπετρα

Ανοίγει το ροτέισον και δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες ο Γιώργος Δώνης, στο αυριανό ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα.

Κάνει αλλαγές και δίνει ευκαιρίες ο Δώνης με Ιεράπετρα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στο ΟΑΚΑ την Ιεράπετρα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι, ο Γιώργος Δώνης θα έχει την καλύτερη ευκαιρία ώστε να δώσει «ανάσες» σε αρκετούς «ενδεκαδάτους» ποδοσφαιριστές, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να αγωνιστούν όσοι δεν έχουν καταγράψει ως τώρα αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Έτσι, παίκτες όπως οι Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αποστολάκης, Στάικος, Κουντουριώτης και Παντελάκης αναμένεται να βρεθούν στην αρχική σύνθεση των «πρασίνων», καθώς η πρόθεση του Δώνη είναι να αλλάξει εντελώς την ενδεκάδα, παίρνοντας στην αποστολή ελάχιστους από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός «μάχης» από το αυριανό ματς είναι οι τραυματίες Γιόχανσον, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, αλλά και ο Μακέντα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Άρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.