ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο «κενό» η καταγγελία Αγγελόπουλων προς τον Γιαννακόπουλο

Ο αθλητικός δικαστής της Euroleague έβαλε στο «συρτάρι» την καταγγελία των Αγγελόπουλων προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο «κενό» η καταγγελία Αγγελόπουλων προς τον Γιαννακόπουλο

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν καταγγείλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο περί συκοφαντικής δυσφήμισης περί της φερόμενης τοποθέτησής του για στοιχηματισμό των διαιτητών στο ντέρμπι της Euroleague στο ΟΑΚΑ.

Η υπόθεση μπήκε στο «συρτάρι», καθώς η έλλειψη στοιχείων και η απουσία απόδειξης πως η κατηγορία περί δωροδοκίας ήρθε από κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ, οδήγησε στο «κενό» την καταγγελία των Αγγελόπουλων προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.