ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπασινάς: «Ο Παναθηναϊκός με Δώνη-Νταμπίζα δεν θα είναι απλά ανταγωνιστικός…»

Η άποψη του Άγγελου Μπασινά για το πρότζεκτ που «χτίζουν» οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας.

Μπασινάς: «Ο Παναθηναϊκός με Δώνη-Νταμπίζα δεν θα είναι απλά ανταγωνιστικός...»

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε στον FAIR PLAY 96.1 για τον Παναθηναϊκό της φετινής σεζόν, εκφράζοντας τις αισιόδοξες σκέψεις του για το μέλλον, έχοντας δει τον τρόπο που διαχειρίζονται τις καταστάσεις οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στο παρελθόν ότι το έχει ξανακάνει αυτό το εγχείρημα με εμάς και το 1996 που είχε φτάσει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το 2010 με βάση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Τώρα έστω και με τον τρόπο που έγινε θα αποκτήσει μία πάρα πολύ καλή βάση για τα επόμενα χρόνια και με τις οδηγίες των Νταμπίζα και Δώνη θα είναι όχι απλά ανταγωνιστικός αλλά πολύ καλός γιατί η φανέλα και η δυναμική του Παναθηναϊκού μετράει πολύ στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά ο Μπασινάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.