ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Δικαίωση και νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση της Euroleague να αποσύρει στο αρχείο την καταγγελία των Αγγελόπουλων για το ντέρμπι.

KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Δικαίωση και νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.