ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μία μεγάλη «πράσινη» αγκαλιά

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Μία μεγάλη «πράσινη» αγκαλιά

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και χτες που ήταν παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ, ο Σύλλογος παραχώρησε το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ακρωτηριασμένων και ομάδα του Δικτύου προσφύγων – μεταναστών.

Στο συγκεκριμένο φιλικό ματς παρευρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης που μίλησε μάλιστα στις δύο ομάδες για τη σπουδαιότητα της ημέρας και του αγώνα. Από πλευράς Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας καθώς και ο διευθυντής του Συλλόγου Σταύρος Ντίνος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμα ενέργεια του «τριφυλλιού» που δείχνει ότι βρίσκεται πάντα κοντά στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και η Λεωφόρος θα αποτελεί έναν τόπο που θα είναι πάντα φιλόξενος σε τέτοιου είδους αγώνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.