ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη ήττα της ομάδας μπάσκετ γυναικών στη φετινή σεζόν και την ανάγκη άμεσης ανάκαμψης.

Θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα | panathinaikos24.gr

Γεια σας!

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!
Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023! 4.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς αυτή τη φορά σας γράφω έπειτα από την πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Μελισσίων επικράτησε στον μεταξύ μας αγώνα με σκορ 50-48, αποτέλεσμα που έκοψε την αήττητη πορεία μας.

Εμείς πραγματοποιήσαμε το χειρότερό μας παιχνίδι στη φετινή σεζόν. Κάναμε πάρα πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση, καθώς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ως εκ τούτου δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες επιθέσεις. Παράλληλα,εΕίχαμε πολύ κακό ποσοστό από την γραμμή των ελεύθερων βολών, κάτι που αν μη τι άλλο μας στοίχισε αρκετά.

Ευτυχώς η ήττα αυτή δεν μας στερεί την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Για να παραμείνουμε όμως εκεί πρέπει να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα που δίνουμε εναντίον της ομάδας των Χανίων.

Είναι ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα μας και για να το κατακτήσουμε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές και παράλληλα να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε και ότι θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα!

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close