ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημέρα… ευκαιριών για τον πιο νεανικό Παναθηναϊκό της σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (16:00) τον ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Πολλά νέα πρόσωπα, άκρως νεανική σύνθεση και στόχος η δεύτερη νίκη στον όμιλο, η οποία θα σημάνει... πρόκριση στα νοκ-άουτ του θεσμού.

Ημέρα... ευκαιριών για τον πιο νεανικό Παναθηναϊκό της σεζόν!

Ημέρα δοκιμών και ευκαιριών είναι η σημερινή για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θέλει να δει στο ματς του ΟΑΚΑ με την Ιεράπετρα (16:00) τους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν ως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον σύλλογο από την Κρήτη έχοντας ως στόχο να πάρει τη δεύτερή του νίκη στον τρίτο όμιλο και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση του θεσμού, έχοντας ήδη τρεις βαθμούς από το «διπλό» στο Αγρίνιο (1-0).

Στο ΟΑΚΑ θα παραταχθεί ο πιο… νεανικός Παναθηναϊκός της σεζόν, κάτι που έχει φανεί από τον καταρτισμό της αποστολής, που έχει μέσο όρο ηλικίας κάτω από 21 έτη. Η αποστολή του τριφυλλιού αποτελείται από τους εξής: Kότσαρης, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Πούγγουρας,Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Καμπετσής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Σκεντεράϊ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία του Γ’ Ομίλου

1. Κισσαμικός 4 (2 ματς) 2. Παναθηναϊκός 3 (1 ματς) 3. Παναιτωλικός 1 (2 ματς) 4. Ιεράπετρα 0 (1 ματς)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.