ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επτά υποψήφιοι για «πράσινο» ντεμπούτο

Επτά ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με την Ιεράπετρα, θέτουν υποψηφιότητα για την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος δίνει την ευκαιρία στον Δώνη για ροτέισον και… πειράματα στην ενδεκάδα με βλέμμα στο μέλλον.

Ο Έλληνας κόουτς συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, αλλά και παίκτες της πρώτης ομάδας οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Επτά από τους δεκαοχτώ υποψήφιους για την «πράσινη» ενδεκάδα με την Ιεράπετρα δεν έχουν καταγράψει ακόμη την πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό και για αρκετούς εξ αυτών, η ευκαιρία θα έρθει σήμερα.

Παίκτες όπως οι Θεοχάρης, Χριστογεώργος, Τζαβίδας, Σιφναίος, Σκεντεράι, Κουντουριώτης και Σερπέζης μπήκαν στην αποστολή και θέλουν όσο τίποτα να αγωνιστούν στο σημερινό ματς. Εκείνοι που βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας θέλουν να δείξουν στον Δώνη ότι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο, ενώ όσοι έρχονται από την Κ19, θέλουν να αφήσουν υποσχέσεις ενόψει της επόμενης σεζόν.

Exit mobile version