ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλιώτικος Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς

Ποιοι έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι με την Ιεράπετρα.

Αλλιώτικος Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δώνη να ετοιμάζει μια εντελώς διαφορετική, των συνηθισμένων, ενδεκάδα.

Βάσει των επιλογών του Έλληνα κόουτς, ο οποίος συμπεριέλαβε 18άδα γεμάτη Έλληνες και με χαμηλό μ.ο ηλικίας, προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι: Κότσαρης, Οικονόμου, Παντελάκης, Τζανδάρης, Αποστολάκης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής και Εμμανουηλίδης, με τους Θεοχάρη και Κουντουριώτη να θέτουν επίσης γερή υποψηφιότητα για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.