Ο Παναθηναϊκός έσωσε στην τελευταία φάση τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Ιεράπετρα (2-2), γεγονός που του επέτρεψε να παραμείνει στις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν σε πρόκριση, αλλά απέτρεψε την ομάδα του Δώνη από το να προκριθεί από σήμερα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλέον, η βαθμολογία του Γ’ Ομίλου έχει ως εξής: Ο Κισσαμικός είναι πρώτος με 4 βαθμούς και τέρματα 2-0, ο Παναθηναϊκός δεύτερος με 4 και τέρματα 3-2, ο Παναιτωλικός τρίτος με έναν βαθμό και ρεκόρ 0-1 και τέρματα η Ιεράπετρα τέταρτη με έναν βαθμό και τέρματα 2-4. Η επόμενη αγωνιστική θα φέρει αντιμέτωπους τον Παναθηναϊκό με τον Κισσαμικό στην Κρήτη και την Ιεράπετρα με τον Παναιτωλικό.

Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει τους Κρητικούς ή φέρει ισοπαλία, τότε θα περάσει στην επόμενη φάση δίχως να ενδιαφέρεται για το τι θα συμβεί στο ματς της Ιεράπετρας. Ουσιαστικά, για να μείνουν εκτός οι «πράσινοι», θα πρέπει να ηττηθούν στα Χανιά και παράλληλα η Ιεράπετρα να νικήσει την ομάδα του Δέλλα καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων που υπάρχει αυτή τη στιγμή με το τριφύλλι (στο +1 ο Παναθηναϊκός, στο -2 η Ιεράπετρα).

Η βαθμολογία

Κισσαμικός 4 (2-0)
Παναθηναϊκός 4 (3-2)
Παναιτωλικός 1 (0-1)
Ιεράπετρα 1 (2-4)