ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα σενάρια πρόκρισης: Έτσι θα προκριθεί στην επόμενη φάση το τριφύλλι

Τι χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός, αλλά και η μία περίπτωση που αφήνει στην απ' έξω την ομάδα του Δώνη.

Τα σενάρια πρόκρισης: Έτσι θα προκριθεί στην επόμενη φάση το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός έσωσε στην τελευταία φάση τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Ιεράπετρα (2-2), γεγονός που του επέτρεψε να παραμείνει στις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν σε πρόκριση, αλλά απέτρεψε την ομάδα του Δώνη από το να προκριθεί από σήμερα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλέον, η βαθμολογία του Γ’ Ομίλου έχει ως εξής: Ο Κισσαμικός είναι πρώτος με 4 βαθμούς και τέρματα 2-0, ο Παναθηναϊκός δεύτερος με 4 και τέρματα 3-2, ο Παναιτωλικός τρίτος με έναν βαθμό και ρεκόρ 0-1 και τέρματα η Ιεράπετρα τέταρτη με έναν βαθμό και τέρματα 2-4. Η επόμενη αγωνιστική θα φέρει αντιμέτωπους τον Παναθηναϊκό με τον Κισσαμικό στην Κρήτη και την Ιεράπετρα με τον Παναιτωλικό.

Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει τους Κρητικούς ή φέρει ισοπαλία, τότε θα περάσει στην επόμενη φάση δίχως να ενδιαφέρεται για το τι θα συμβεί στο ματς της Ιεράπετρας. Ουσιαστικά, για να μείνουν εκτός οι «πράσινοι», θα πρέπει να ηττηθούν στα Χανιά και παράλληλα η Ιεράπετρα να νικήσει την ομάδα του Δέλλα καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων που υπάρχει αυτή τη στιγμή με το τριφύλλι (στο +1 ο Παναθηναϊκός, στο -2 η Ιεράπετρα).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία

Κισσαμικός 4 (2-0) Παναθηναϊκός 4 (3-2) Παναιτωλικός 1 (0-1) Ιεράπετρα 1 (2-4)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...