ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός!

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού άφησε πίσω την κακή παρένθεση στα Μελίσσια και επανήλθε στις νίκες στα Χανιά κόντρα στον τοπικά ΟΑ για το ματς της εξ αναβολής 4ης αγωνιστικής.

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη με 73-58 έχοντας τη συμπαράσταση 150 οπαδών τους. Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έπιασε ξανά την κορυφή στην Α2 και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση μαζί με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον ΕΦΑΟΖ και την Αγία Παρασκευή.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 34-35,48-56,58-73.

ΟΑΧ (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη 2, Δερμιτζάκη 2, Παπαμαρκάκη 11(3), Σκουμπάκη, Δρικάκη, Κουφογιάννη 19(3), Ψυχογιού 11, Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη, Δασκουλίδου 3(1), Φωτιάδη, Δεληγιάννη 15

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Γιώργος Καντζιλιέρης): Κασδαγλή, Μούλη 19, Κοίλια Π. 2, Κοίλια Ν. 3(1), Καλαμπάκου 21(3), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 2, Σλούκα 7(1), Σιγάλα, Βασιλάκη, Εζέτζα 19, Ακρίβου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καντζιλιέρης σχολίασε τα εξής για το ματς: «Είχαμε μια μικρή ταλαιπωρία με την πτήση αλλά όλα καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα, όμως στη συνέχεια δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε αρκετά καλάθια από την περιφέρεια και το ημίχρονο έκλεισε κοντά στο σκορ. Κατόπιν βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση, πήραμε διαφορά και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που και σήμερα ήταν μοναδικός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.