ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: «Εγώ και οι παλιοί είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι – Όλοι μαζί μέχρι το τέλος»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας και ανέλαβε την ευθύνη, μεταξύ άλλων, για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μακριά από το ΟΑΚΑ.

Πασκουάλ: «Εγώ και οι παλιοί είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι - Όλοι μαζί μέχρι το τέλος»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» παραχώρησε ο Τσάβι Πασκουάλ, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι εκείνος, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα που δείχνει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκτός ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο Πασκουάλ:

«Σίγουρα έχουμε μία αίσθηση γλυκόπικρη. Η ομάδα στα εντός έδρας ματς έχει δείξει λίγο-πολύ το επίπεδο στο οποίο μπορούμε να είμαστε, εκτός από το πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που δεν ήμασταν καλά. Αλλά εκτός έδρας παίζουμε κάτω από το επίπεδό μας, είναι προφανές. Ιδιαίτερα η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία εκτός δεν ήταν η αναμενόμενη και μάς προβληματίζει κάπως αυτή η κατάσταση, χωρίς αμφιβολία.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστεύω ότι όταν χτίζουμε μία ομάδα όπως αυτή που χτίζουμε φέτος, οι παίκτες που έρχονται από πέρυσι, και σε αυτή την περίπτωση και ο προπονητής, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τα ηνία της ομάδας. Για τους νέους παίκτες χρειάζεται χρόνος. Είναι κυρίως ευθύνη του προπονητή και των παικτών που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Οι παίκτες από πέρυσι, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουμε την ομάδα στην πλάτη μας και πιστεύω ότι το κύριο πρόβλημα είμαστε αυτά τα άτομα: Ο προπονητής και οι παίκτες που συνεχίζουν από τις προηγούμενες χρονιές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.