ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποστάρισμα με νόημα από Καμπετσή: «Καταλάβαμε πολλά…» (pic)

Ο Αργύρης Καμπετσής έστειλε το μήνυμά του για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με την Ιεράπετρα.

Ποστάρισμα με νόημα από Καμπετσή: «Καταλάβαμε πολλά...» (pic)

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ιεράπετρα, Αργύρης Καμπετσής, μέσω της ανάρτησής του στα social media, τόνισε ότι οι πράσινοι πήραν το μάθημά τους και κατάλαβαν το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, έπειτα από μια απογοητευτική εμφάνιση, όπως τη χαρακτήρισε.

«Για εμάς το κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα. Kαταλάβαμε πολλά από μία απογοητευτική εμφάνιση. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά!», ανέφερε σχετικά ο Καμπετσής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Αργύρης Καμπετσής (@argiris_kampetsis)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.