ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρήτη x2, OAKA και Αγρίνιο: Το υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2018

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη τέσσερα ματς να δώσει, ολοκληρώνοντας την πορεία του εντός 2018. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Κρήτη x2, OAKA και Αγρίνιο: Το υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2018

Ο Παναθηναϊκός έσωσε στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ιεράπετρα (2-2) και πλέον οφείλει να κοιτάξει τα ματς που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια ιδιαιτέρως απαιτητική σειρά αγώνων, αποτελούμενη από τέσσερα παιχνίδια, με τα τρία εξ αυτών να είναι ορισμένα μακριά από το ΟΑΚΑ.

Την προσεχή Κυριακή (9/12), η ομάδα του Δώνη ανανεώνει το ραντεβού της με ομάδα από την Κρήτη, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Έπειτα, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον επικίνδυνο και φέτος, Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (16/12), το οποίο μάλιστα θα δώσει τη σειρά του στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στις 19 του μηνός. Αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού για το τριφύλλι, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς αλλά και για τυπικούς σκοπούς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, το καλεντάρι του Παναθηναϊκού για το 2018 θα κλείσει μέσω Αγρινίου, καθώς στις 22 του μηνός, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα για δεύτερη φορά φέτος, έπειτα από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου.

Συνοπτικά:

9/12 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 16/12 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 19/12 Κισσαμικός – Παναθηναϊκός (Κύπελλο) 22/12 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.