ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Απύθμενο το θράσος της ποδηλατικής Ομοσπονδίας»

Τι σχολίαζαν κύκλοι προσκείμενοι στην πράσινη ΚΑΕ για την αντίδραση της Ομοσπονδίας για το θέμα του Ποδηλατοδρομίου.

«Απύθμενο το θράσος της ποδηλατικής Ομοσπονδίας»

Την Τετάρτη, η Ομοσπονδία Ποδηλασίας γνωστοποίησε με επιστολή της προς την ΕΟΕ ότι αρνείται την παραχώρηση του Ποδηλατοδρομίου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για εμπορική χρήση.

Το γεγονός αυτό οδήγησε σε σχόλια από κύκλους κοντά στην «πράσινη» ΚΑΕ, οι οποίοι τονίζουν ότι η ποδηλατική Ομοσπονδία έχει απύθμενο θράσος, καθώς χρωστά 1 εκατ. ευρώ στο ΟΑΚΑ αλλά ζητά να παραμείνει το ίδιο καθεστώς στη διαχείριση του ποδηλατοδρομίου.

Παράλληλα ανέφεραν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στον αντίποδα, παρουσίασε το πλάνο της για ουσιαστική αξιοποίηση του χώρου, δίχως παράλληλα να πλήττονται τα συμφέροντα των αθλητών της ποδηλασίας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος τονίζεται ότι η ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται για το καλό αθλήματος που εκπροσωπεί αλλά για προσωπικά συμφέροντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...