ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιές και οδοφράγματα στα Εξάρχεια -Κουκουλοφόροι ανεβαίνουν σε ταράτσες

Μπορεί τα επεισόδια το μεσημέρι της Πέμπτης να έληξαν, αλλά φαίνεται ότι στα Εξάρχεια η ένταση παραμένει.

Φωτιές και οδοφράγματα στα Εξάρχεια -Κουκουλοφόροι ανεβαίνουν σε ταράτσες

Και αυτό διότι περίπου στις 17:00 άρχισαν να ανάβουν οι πρώτες φωτιές στους δρόμους.

Μετά τις 18:00 το απόγευμα ξεκίνησε νέα συγκέντρωση στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου και πορεία η οποία θα καταλήξει στα Εξάρχεια, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος.

Ηδη άναψαν φωτιές και οι κουκουλοφόροι σπάνε πεζοδρόμια και στήνουν οδοφραγματα, ενώ αρκετοί έχουν ανέβει σε ταράτσες και επιχειρούν να κάνουν ντου στις πολυκατοικίες.Επίσης, επιχειρούν να μπουν σε κτίριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Σπύρου Τρικούπη 14, κόβοντας με τροχό τις πόρτες.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε πορεία που ξεκίνησε από τα Προπύλαια και η οποία κατέληξε σε οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων.

Δείτε φωτογραφίες του iefimerida.gr από τα Εξάρχεια

Πηγή: iefimerida

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.