Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Δώνη να αφιερώνει το πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης σε βιντεοθεραπεία ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τον ΟΦ Ιεράπετρας για το Κύπελλο Ελλάδας, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, την Κυριακή. Πρόκειται, φυσικά, για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με άλλες απαιτήσεις και απέναντι σε μια ομάδα που μέσα στην έδρας της δίνει μάχη για αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε σήμερα βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα της κρητικής ομάδας και ανέλυσε το παιχνίδι του προσεχούς αντιπάλου του «τριφυλλιού».  Επίσης, έγινε προβολή στιγμιοτύπων από το παιχνίδι των πράσινων με τον Αρη. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο για να γυμναστούν. Οσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε έμφαση στα τελειώματα.  Ο Μαυρομάτης απουσίασε λόγω ίωσης.

Οι Σέχου, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, και Ξενόπουλος ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό.