ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Ψάχνει την αντεπίθεση στο «κάστρο» του

Ο Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ υποδέχεται την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και θέλει να βάλει τα πράγματα ξανά σε μια σειρά, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του.

Ψάχνει την αντεπίθεση στο «κάστρο» του

Στα τελευταία παιχνίδια και ιδίως σε αυτά μακριά από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έδειξε το κακό του πρόσωπο, το οποίο τον έχει φέρει σε μια σχετικά δύσκολη θέση στην Euroleague, με ρεκόρ 5-5.

Τίποτα δεν έχει «κλειδώσει», ούτε χαθεί από τόσο νωρίς, ωστόσο για να μπει ξανά σε… ορθόδρομη πορεία, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, με πρώτο στόχο το αποψινό ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (21:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς υποδέχεται την περσινή φιναλίστ, η οποία φέτος βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, ωστόσο με όπλο το «κάστρο» τους, το ΟΑΚΑ, αλλά και την καλή παράδοση κόντρα στην τουρκική ομάδα (12-2 η αναλογία νικών στην έδρα του), η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει μια νίκη ουσίας και παράλληλα… ψυχολογίας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.