ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θα παλέψουμε για ακόμη μια νίκη

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24.gr για την απόδοση της ομάδας στο Βραχάτι αλλά και το αυριανό ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

Θα παλέψουμε για ακόμη μια νίκη

Γεια σας!

Περιμέναμε πως και πως το τελευταίο ματς παιχνίδι, καθώς είχαν περάσει αρκετές ημέρες από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Έτσι είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας ώστε να προπονηθούμε καλά, δίνοντας βάση στις τεχνικές λεπτομέρειες, με στόχο να διορθώσουμε όσα δεν κάναμε καλά στη Θεσσαλονίκη.

Με τον Παμβοχαϊκό δείξαμε έτοιμοι από την αρχή και θεωρώ πως φάνηκε η δίψα που είχαμε για να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας ανέβαζε ψυχολογικά αλλά και στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάναμε μια καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, κάνοντας τη διαφορά με τα καλά μας σερβίς. Το αποτέλεσμα μπορεί να φάνηκε εύκολο, αλλά ήρθε με αρκετή προσπάθεια και μέσω της εμπειρίας που έχουμε ως ομάδα, καθώς οι αντίπαλοί μας πάλεψαν αρκετά για να μας… φέρουν σε δύσκολη θέση.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου. Θα είναι ακόμη μια «μάχη» για εμάς, καθώς τόσο εμείς, όσο και οι αντίπαλοί μας, θα παλέψουμε για τους πόντους, οι οποίοι θα μας ανεβάσουν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ξέρουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι εύκολη και οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να την υπερασπιστούμε και να πάρουμε τη νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να βγάλουμε για ακόμη μια φορά στο ματς όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις και να γίνουμε αποτελεσματικοί, ώστε να στείλουμε… μήνυμα προς την αντίπαλη ομάδα, μην επιτρέποντας τους να χτίσουν καλή ψυχολογία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.