ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο… πρώτος Μάρκους που πήρε «respect» από τη Λεωφόρο ήταν Γερμανός! (vid)

Ο Μάρκους Μινχ έδωσε σαν σήμερα, πριν από 14 χρόνια μια... παράσταση για πολλά respect στη Λεωφόρο, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο άνετο 4-1 επί της Αϊντχόφεν.

Ο... πρώτος Μάρκους που πήρε «respect» από τη Λεωφόρο ήταν Γερμανός! (vid)

Το όνομα «Μάρκους», φέρνει αυτόματα στο μυαλό των περισσότερων οπαδών του τριφυλλιού το συνοδευτικό «Μπεργκ». Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην Ελλάδα και στο διάστημα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των φίλων της ομάδας και τον σεβασμό όλων των υγιών φιλάθλων της χώρας.

Ωστόσο, ο Μπεργκ δεν ήταν ο μόνος, ούτε ο πρώτος… Μάρκους που έλαβε τα respect της «πράσινης» εξέδρας. Μια δεκαετία πριν από την έλευση του Σουηδού στο τριφύλλι, ένας άλλος Μάρκους, όχι Σουηδός φορ αλλά Γερμανός μπακ, κέρδιζε το χειροκρότημα των οπαδών χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Μια ημέρα σαν σήμερα, πριν από 14 χρόνια (7/12/2004), ο Μάρκους Μινχ έκανε… ανάκατα την άμυνα της Αϊντχόφεν στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Παρά το γεγονός πως βαθμολογικά, το παιχνίδι ήταν αδιάφορα, με τους Ολλανδούς σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τον Παναθηναϊκό σίγουρα… εντός των νοκ-άουτ του Κυπέλλου UEFA, ο Μινχ βρήκε χώρο για να κάνει τα… δικά του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής πήρε την κατάσταση στα χέρια του, μετά το γκολ του Παπαδόπουλου και την ισοφάριση του Μπίσλεϊ. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 57ο λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια έβαλε το τρίτο γκολ της ομάδας, προτού έρθει ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν και προσθέσει το «κερασάκι» στην «τούρτα» για το τελικό 4-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.