ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στοπ» από Νταμπίζα σε ατζέντηδες και… ραντεβού στο τέλος της σεζόν

Ο Νίκος Νταμπίζας έστειλε μήνυμα προς τους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, τονίζοντάς τους ότι κάθε κουβέντα για αναπροσαρμογές και ανανεώσεις θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

«Στοπ» από Νταμπίζα σε ατζέντηδες και... ραντεβού στο τέλος της σεζόν

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε φροντίσει να καταστήσει σαφές ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ξεκαθάρισε, σύμφωνα με τη LiveSport, ότι δεν θα γίνει καμία κουβέντα σχετικά με αναπροσαρμογές ή ανανεώσεις συμβολαίων μεσούσης της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για το… καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά το τέλος της σεζόν, οι Δώνης και Νταμπίζας θα θέσουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος, αξιολογώντας κάθε ποδοσφαιριστή που ανήκει στο πράσινο ρόστερ, ώστε να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το αν θα γίνουν κινήσεις για αναπροσαρμογή όρων ή ανανέωση συμβολαίων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι τότε, ο Νταμπίζας φρόντισε να στείλει μήνυμα στους εκπροσώπους ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, τόσο στα θέματα των ανανεώσεων, όσο και σε πιθανό ενδιαφέρον συλλόγων για ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.