ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στοπ» από Νταμπίζα σε ατζέντηδες και… ραντεβού στο τέλος της σεζόν

Ο Νίκος Νταμπίζας έστειλε μήνυμα προς τους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, τονίζοντάς τους ότι κάθε κουβέντα για αναπροσαρμογές και ανανεώσεις θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

«Στοπ» από Νταμπίζα σε ατζέντηδες και… ραντεβού στο τέλος της σεζόν | panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε φροντίσει να καταστήσει σαφές ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες
Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες 2.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ξεκαθάρισε, σύμφωνα με τη LiveSport, ότι δεν θα γίνει καμία κουβέντα σχετικά με αναπροσαρμογές ή ανανεώσεις συμβολαίων μεσούσης της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για το… καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά το τέλος της σεζόν, οι Δώνης και Νταμπίζας θα θέσουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος, αξιολογώντας κάθε ποδοσφαιριστή που ανήκει στο πράσινο ρόστερ, ώστε να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το αν θα γίνουν κινήσεις για αναπροσαρμογή όρων ή ανανέωση συμβολαίων.

Μέχρι τότε, ο Νταμπίζας φρόντισε να στείλει μήνυμα στους εκπροσώπους ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, τόσο στα θέματα των ανανεώσεων, όσο και σε πιθανό ενδιαφέρον συλλόγων για ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close