ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ίσως θα με ήθελαν στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα για τη θερμή υποδοχή που έλαβε στο ΟΑΚΑ.

Σλούκας: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ίσως θα με ήθελαν στην ομάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στην εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα» για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και την υποδοχή του από τους οπαδούς των «πρασίνων»:

Είναι κάτι περίεργο πραγματικά να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ και να χειροκροτούμαι, προφανώς ο κόσμος του Παναθηναικού ίσως θα με ήθελε στην ομάδα δεν ξέρω αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι καταρχήν σέβεται μια πορεία που έχω κάνει, ότι έχω δουλέψει πολύ γι αυτήν και έχω υποφέρει πάρα πολύ. Επίσης καταλαβαίνει ότι μέσα στο γήπεδο είναι σημαντικό να δίνεις το καλύτερο του εαυτού σου. Τώρα εγώ είμαι αφοσιωμένος 100% στη Φενέρ, στην ομάδα μου και δε σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.