Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα στην κάμερα της Nova:

«Στο να υπάρχουν αποτελέσματα πρέπει να περιμένεις, πρέπει να χτίσεις κάποια πράγματα ώστε να βγάλεις τη δουλειά σου μέσα στο γήπεδο. Όταν έχεις να κάνεις με παιδιά θέλει πάρα πολλή υπομονή και θέλει πολύ μεγάλη στήριξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περάσαμε εύκολα καθόλου τα τελευταία χρόνια στην καθημερινότητά μας μέσα στον Παναθηναϊκό. Μπορέσαμε όμως να βγούμε νικητές μέσα από τις στάχτες μας και τις δυσκολίες αυτές. Ήταν μια εκπαίδευση για όλους μας αυτή, και για τα παιδιά μας τα οποία ήταν μακριά από κάθε είδους πρόβλημα.

Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο κύριος Ταράσης. Έρχονται καθημερινά στο Κορωπί πολλοί άνθρωποι που αψηφούν οποιαδήποτε δυσκολία έχουν, είτε είναι οικονομικής φύσεως είτε από τεχνικής άποψης και έρχονται και προσφέρουν στην ομάδα μας. Οι προπονητές μας, όλα τα στελέχη της ακαδημίας.

Σίγουρα, το να βλέπεις νέα παιδιά να παίζουν στην πρώτη ομάδα είναι ότι καλύτερο για μας. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά μας. Έχουν βάλει πάρα πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους σε αυτά τα παιδιά. Καλό θα ήταν να σταματήσει ποιος είναι ποιανού και τί. Προσωπικά με ξεπερνάει σαν άνθρωπο.

Εγώ κάνω εκεί τη δουλειά μου εκεί όσο μπορώ, θα την κάνω μέχρι τελικής πτώσης για να μπορέσω να βοηθήσω και να φέρω νέα παιδιά που σε πέντε δέκα χρόνια θα τα δω να πλάθονται από κάποιους άλλους που θα έχουν πάρει τη θέση μου. Δε μπορώ να είμαι εκεί εφ’ όρου ζωής. Έτσι κι εγώ επιτελώ το έργο της τελειοποίησης κάποιων άλλων παιδιών που είχαν φέρει οι προκάτοχοί μου. Ας σταματήσει λοιπόν αυτός ο “πόλεμος” ποιανού είναι και ποιος. Όλοι βοηθάμε το σύλλογο. Ο σύλλογος είναι ένας και μοναδικός και πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε τον προπονητή της πρώτης ομάδας να έχει όσο μπορεί τα παιδιά πιο έτοιμα να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες ενός συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS