ΚΛΕΙΣΙΜΟ
VOLLEY LEAGUE

Nέα ανατροπή και νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ από τον Φοίνικα Σύρου, ωστόσο επέστρεψε και πήρε σημαντική νίκη στο τάι μπρέικ (3-2 σετ) απέναντι στους αξιόμαχους νησιώτες στην Κυψέλη.

Nέα ανατροπή και νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Νέο σπουδαίο comeback από την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, η οποία είδε τον Φοίνικα Σύρου να παίρνει προβάδισμα με 2-1 σετ στην Κυψέλη, αντέδρασε και μετά από ένα… αγχωτικό τάι μπρέικ, πήρε τη νίκη με 3-2 σετ, σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική στη Volley League Ανδρών.

Η νίκη αυτή έφερε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Volley League, με τους «πράσινους» να έχουν 12 βαθμούς, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Τα σετ:  25-23, 22-25, 20-25, 25-22, 17-15

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.