ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Super League: Το πρόγραμμα και η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Τα σημερινά ματς της Super League και η βαθμολογία. Ποια η θέση του Παναθηναϊκού πριν από το ματς με τον ΟΦΗ.

Super League: Το πρόγραμμα και η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Super League για την 13η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη.  Πριν από τη σέντρα του ματς στο Γεντί Κουλέ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης στην Super League με 19 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της ημέρας

Ξάνθη-Ολυμπιακός (15:30, ΕΡΤ) ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2) Ατρόμητος-Άρης (19:00, ΕΡΤ) ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (19:30, Novasports 1)

Η βαθμολογία της Super League

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...