ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Ήμασταν κακοί, αλλά…»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, τονίζοντας όμως ότι μια ήττα δεν μπορεί να φέρει την ισοπέδωση.

Διούδης: «Ήμασταν κακοί, αλλά...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη στην κάμερα της Nova:

Για το ματς:  «Κάναμε κακό παιχνίδι. Απ’ την αρχή είχαμε νευρικότητα δίναμε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο, πολλά λάθη. Μας στράβωσε το ματς, δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε όμως ήμασταν σε κακή μέρα ατομικά και δε μας βοηθούσε να βγάλουμε στο χορτάρι αυτά που μπορούμε».

Για το αν έφταιξε η απουσία των Γιόχανσον – Κουλιμπαλί: «Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και το τι πρέπει να κάνουν. Γρήγορα ο προπονητής κατάλαβε πως δεν μας βγαίνει το σύστημα και αλλάξαμε σε τέσσερις. Το γεγονός πως κάναμε κακές επιλογές και εύκολα λάθη, έδινε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να έρχεται στην περιοχή μας. Κακή μέρα για μας. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα, έχουμε παίξει πολλά ματς μαζί. Ήμασταν ατομικά σε κακή μέρα, γι’ αυτό δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε. Μια κακή παρένθεση για μας, πρέπει να μάθουμε πολλά. Μετά το 60’ όταν δεχτήκαμε το τρίτο τέρμα, δείξαμε μια εικόνα που δεν μας αρμόζει. Απειθαρχία ως ομάδα, χωρίς συγκέντρωση, μας έβγαιναν αντεπιθέσεις, δεν μας τιμά και δεν μας αρμόζει. Δεν είμαστε εμείς αυτή η ομάδα. Απ’ τη στιγμή που βρεθήκαμε σε τόσο κακή μέρα και δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε κοντά τις γραμμές μας και οι παίκτες είχαν αποστάσεις. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία».

Για το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ: «Στο δεύτερο γκολ πήρε φάλτσα η μπάλα βρήκε λίγο και στον Μαυρομμάτη, έχω ευθύνη με πρόδωσε εκεί που πήγε η μπάλα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλεύουμε και να ακούμε τον προπονητή μας, να πειθαρχούμε στο πλάνο. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια μια ήττα δεν μπορεί να τα ισοπεδώσει όλα. Δύσκολα ματς μέχρι τη διακοπή πρέπει να δώσουμε τα πάντα να νικήσουμε να μείνουμε στις πρώτες θέσεις».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τραυματισμό του με τον Ολυμπιακό: «Τρόμαξα. Ήταν δυσάρεστη στιγμή, θα μπορούσα να έχω πάθει ζημιά. Δόξα τω θεώ όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τους γιατρούς για την συμβολή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.