ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνει γιατρειά στο… ντέρμπι των αήττητων!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (19:00) την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, η οποία είναι η μοναδική ομάδα, εκτός πρασίνων, που τρέχει αήττητο σερί στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ψάχνει γιατρειά στο... ντέρμπι των αήττητων!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, έχοντας υποστεί σερί ήττες στη Euroleague, οι οποίες έχουν φανερό αντίκτυπο στην ψυχολογία της ομάδας.

Από εδώ και στο εξής, κάθε νίκη θα αποτελεί μίνι τόνωση στην ομάδα του Πασκουάλ, που ψάχνει τον βηματισμό της και μια ευκαιρία για αντεπίθεση, ώστε να ανατρέψει τα κακώς κείμενα.

Το πρώτο βήμα μπορεί κάλλιστα να γίνει απόψε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη (19:00), σε ένα ιδιαίτερο ματς όπου κοντράρονται οι μοναδικές ομάδες της λίγκας που έχουν διατηρήσει το αήττητο ως τώρα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, λόγω διαφοράς ποιότητας στο ρόστερ, ωστόσο η εν λόγω αναμέτρηση έχει ορισμένα χαρακτηριστικά… ντέρμπι, λόγω της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί ως τώρα η ομάδα του Περιστερίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.