ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό, προχωρούν σε καταγγελία!

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό για τις υποδείξεις των κριτών που στέρησαν τον τίτλο από τον πυγμάχο του τριφυλλιού, Διονύση Πεφάνη.

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό, προχωρούν σε καταγγελία!

Καταγγελία στην Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (AIBA) θα κάνει ο Παναθηναϊκός, με το team του τριφυλλιού να είναι εξοργισμένο από τις αποφάσεις των κριτών στο ματς του «πράσινου» Διονύση Πεφάνη με τον Τσαγκράκο του Ολυμπιακού για τον τίτλο στα 69 κιλά.

Ο Πεφάνης νίκησε καθαρά με 3-0 τον Τσαγκράκο, αλλά οι κριτές κατοχύρωσαν μόνο τον πρώτο γύρο στον πυγμάχο των «πρασίνων» και τους επόμενους στον αντίστοιχο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να χαθεί ο τίτλος από το τριφύλλι.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος πυγμαχίας θα στείλουν το βίντεο του αγώνα στην AIBA, αναζητώντας δικαίωση, ενώ έπειτα, θα κινηθούν νομικά για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του συλλόγου αλλά και του αθλητή του Γιάννη Αϊδινιώτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.