ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Κακή βραδιά ναι, καταστροφή όχι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο και για την ηρεμία που πρέπει να υπάρξει απο εδώ και πέρα.

Κακή βραδιά ναι, καταστροφή όχι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο και για την ηρεμία που πρέπει να υπάρξει απο εδώ και πέρα.

Όλα στραβά του πήγαν χθες του Παναθηναϊκού. Αρχίζει το ματς δυνατά, κερδίζει ένα κόρνερ ο ΟΦΗ, βάζει το γκολ από το πουθενά. Βγαίνει μπροστά μετά η ομάδα του Δώνη πιέζει, έχει δοκάρι, ισοφαρίζει και εκεί, που λες, ότι το γυρίζει γίνονται λάθη, που δεν συνηθίζουν να τα κάνουν τόσα πολλά μαζεμένα οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τρώει το δεύτερο γκολ. Από κει και πέρα η ομάδα βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να το γυρίσει το παιχνίδι, αλλά δεν κάνει φάσεις και τρώει και τρίτο γκολ, που και πάλι έχουν γίνει μαζεμένα λάθη των παικτών, από την πίεση των παικτών του ΟΦΗ, αλλά και από δική τους μη συγκέντρωση. Το τελικό 3-1 είναι δίκαιο.

Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα, που το ήθελε πιο πολύ. Ο Παναθηναϊκός ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ίσως και το χειρότερο ημίχρονο, η ένα από τα χειρότερα ημίχρονα στο φετινό πρωτάθλημα. Σε μία τέτοια κακή ημέρα δεν νομίζω, ότι παίζει ρόλο η τακτική. Και με 3-5-2 και με 4-3-3 έπαιξε ο Δώνης χθες, αλλά δεν πήγε τίποτα. Είναι από τις βραδιές, που λες «δεν μου πηγαίνει τίποτα καλά και το χάνω το παιχνίδι».

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι λογικό να συμβεί αυτό στον φετινό Παναθηναϊκό. Δεν είναι μία ομάδα έτοιμη, που κάνει πρωταθλητισμό, είναι μία ομάδα, που προσπαθεί να βελτιωθεί μέσα στη χρονιά βάζοντας νέα παιδιά, που προέρχονται από τις Ακαδημίες και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες. Μπορεί, λοιπόν, να έχει μία τόσο άσχημη βραδιά και σε ματς, που οι αντίπαλοι παίκτες έκαναν και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά ο διαιτητής τα άφηνε ατιμώρητα. Όπως το επικίνδυνο μαρκάρισμα, που δέχθηκε ο Μπουζούκης στο τρίτο γκολ, που ήταν φάουλ και κάρτα και ο Σκουλάς δεν έδωσε, ούτε φάουλ! Αλλά τι να λέμε για την διαιτησία. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω, ότι ο Παναθηναϊκός έχασε χθες λόγω της διαιτησίας. Λέω, ότι ήταν σε πολύ κακή βραδιά και έχασε δίκαια, αλλά και ο διαιτητής, άφησε τους παίκτες του ΟΦΗ σε αρκετές φάσεις να παίζουν πολύ σκληρά. Επίσης αυτό, που λέω, είναι ότι ήταν μία κακή βραδιά, μία ήττα, που πόνεσε, αλλά δεν ήρθε η καταστροφή. Δεν μπορεί μετά τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και τα ματς στην Λάρισα και στην Ξάνθη, να λέμε, ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και να λέμε μπράβο στον Δώνη και τον Νταμπίζα, για αυτό, που φτιάχνουν και το οποίο χαιρόμαστε που το βλέπουμε και μετά από μία ήττα να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αυτή η ομάδα θέλει την στήριξη όλων μας μετά από ήττες σαν την χθεσινή και όχι ισοπέδωμα. Και φυσικά επειδή ο Παναθηναϊκός είμαστε και στόχος όλων στην ομάδα είναι να γίνουν και πάλι Παναθηναϊκός, θα πρέπει να γίνεται και η κριτική και η αυτοκριτική μετά από κακές εμφανίσεις και ήττες. Και αυτή γίνεται από τον Δώνη και τους παίκτες, για αυτό να είστε σίγουροι…

*Μεγάλες οι απουσίες του Γιόχανσον και του Κουλιμπαλί από το χθεσινό ματς. Ούτε ο Χατζηγιοβάννης μπορεί να παίξει καλά δεξί μπακ-χαφ, ούτε ο Πούγγουρας μπορεί να το κάνει. Και στο ματς η απουσία από τα δεξιά φάνηκε. Και επιθετικά και αμυντικά.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.