ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παππάς: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας, δεν έχουμε ανάλογη εικόνα»

Για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και την ανάγκη για βελτίωση μίλησε ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη επί του Περιστερίου.

Παππάς: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας, δεν έχουμε ανάλογη εικόνα»

Για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και την ανάγκη για βελτίωση μίλησε ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη επί του Περιστερίου.

«Περιμέναμε να είναι ανταγωνιστικό το Περιστέρι. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουν τον κόουτς Πεδουλάκη που θα έχει καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον Λοτζέσκι και τον Θανάση. Κερδίσαμε απόψε και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας για να φανούμε έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια. Έχουμε καλό υλικό για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στην κάμερα της Cosmote.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει διαφορά σε αγώνες της Euroleague και το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να παίζουμε σωστά. Να γυρίζουμε την μπάλα για να βρούμε ελεύθερα σουτ και να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας. Έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.