ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: “Κάποιοι παίκτες μπλοκάρουν – Να βελτιωθούμε”

Για την ανάγκη βελτίωσης του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Περιστερίου.

Πασκουάλ:

Για την ανάγκη βελτίωσης του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Περιστερίου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής ο Καταλανός δήλωσε: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που παίξαμε καλά επιθετικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Στην άμυνα ήμασταν σταδιακά καλύτεροι στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα χάσαμε όλα. Χάσαμε εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ και γι’ αυτό σκοράραμε μόνο έντεκα πόντους. Αν και γενικά είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, το Περιστέρι ήταν κοντά και μας έκανε να υποφέρουμε στο τέλος».

Για το τέταρτο δεκάλεπτο και την απουσία των σμολ φόργουορντ: «Χάσαμε όλα τα τριάρια. Ο Λοτζέσκι αρρώστησε χθες το βράδυ. Έπρεπε να ανασυνταχτούμε, χάσαμε τη χημεία μας σε κάποια πράγματα. Ωστόσο βρήκαμε τον δρόμο μας παίζοντας κάποιες στιγμές με τρεις κοντούς και με τον Τόμας σε θέση “3” που δεν το συνηθίζει. Σε γενικές γραμμές τα πρώτα τριάντα λεπτά εξελίχτηκαν λογικά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα που χάσαμε τα ελεύθερα σουτ από κοντά και μακριά είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά και γι’ αυτό και έπεσε η παραγωγικότητά μας και είχαμε επιπλοκές στο παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι μίλησε για πίεση στην κάμερα της «Cosmote TV»: «Σε τακτικό επίπεδο έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι, σε άμυνα κι επίθεση. Ανάλογα με την κατάσταση προσπαθούμε να παίρνουμε τη σωστή απόφαση. Η πίεση σαφώς και υπάρχει και γι’ αυτό δεν είμαστε αποτελεσματικοί ενδεχομένως. Εξαρτάται πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Σε κάποιους παίκτες το αποτέλεσμα είναι να χάνουν τα σουτ. Άλλοι μπλοκάρουν και φτάνουν με καθυστέρηση στα πάντα. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς που είναι στο δεύτερο γκρουπ και πρέπει να τους βοηθήσουμε να βγουν από αυτό».

Για την κλήρωση Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Αυτή ήταν η κλήρωση, στα δύο αυτά χρόνια θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε γηπεδούχοι στον ημιτελικό, ελπίζουμε το Φλεβάρη να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...