ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Nα μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη επί της Τερψιθέας αλλά και την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μπάσκετ γυναικών του τριφυλλιού, κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου.

Nα μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας

Καλησπέρα σας!

Σας γράφω μετά από ακόμη μια νίκη για φέτος. Την Κυριακή, παίξαμε κόντρα στην ομάδα της Τερψιθέας στην έδρα μας, έχοντας (όπως πάντα) τον κόσμο στο πλευρό μας. Δίχως να θέλω να υποτιμήσω την αντίπαλη ομάδα, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας στο παρκέ. Εμείς από την πλευρά μας, κάνοντας αυτά που έπρεπε φτάσαμε σε μια άνετη νίκη με 26 πόντους διαφορά, όπως μαρτυρά το το τελικό σκορ (55-29).

Κάπως έτσι, βάλαμε στο… σακούλι άλλη μια νίκη, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, δίνοντας εκ νέου χαρά στον κόσμο μας που ήταν ήταν δίπλα μας, πανηγυρίζοντας ακόμη μια νίκη.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου εκτός έδρας. Μία ομάδα που γνωρίζουμε καλά, καθώς είχαμε βγει νικήτριες στη μεταξύ μας αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να μείνουμε στο τι κάναμε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του ματς και να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα θα προετοιμάσουμε αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις, ώστε να πάρουμε το ίδιο αποτέλεσμα κόντρα στο Κερατσίνι και να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...