ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Mετράει αντίστροφα ο Άλτμαν – Πότε επιστρέφει

Ο Όμρι Άλτμαν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Mετράει αντίστροφα ο Άλτμαν - Πότε επιστρέφει

Ο Όμρι Άλτμαν συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, ωστόσο δεν βρίσκεται ακόμη σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο Ισραηλινός ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις, προκειμένου να επανέλθει στα πρότερα επίπεδα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη».

Όπως όλα δείχνουν, ο Άλτμαν θα πάρει λεπτά συμμετοχής στις αρχές του επόμενου μήνα, καθώς για την ώρα φαίνεται δύσκολο να παίξει ακόμη και στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.