ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Poseidon: Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το ΟΑΚΑ

Το προφίλ και ο σκοπός της επιχείρησης με την οποία θα συμπορευθεί η Redstone για το Athens Alive.

Poseidon: Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το ΟΑΚΑ

Nωρίτερα, μέσω ανακοίνωσής της, η Redstone αποκάλυψε τη σύναψη συνεργασίας με την Poseidon Foundation, όσον αφορά το πρότζεκτ του Athens Alive για την ολική αναμόρφωση του ΟΑΚΑ.

Η Redstone σύναψε την εν λόγω συμφωνία έχοντας ως στόχο να αναδείξει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή της και παράλληλα για να δώσει νέα διάσταση στο κολοσσιαίο πρότζεκτ που ετοιμάζει για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, που αν ολοκληρωθεί αναμένεται να αλλάξει την εικόνα της περιοχής και της Αθήνας.

Η Poseidon είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε φέτος με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και τον επιχειρήσεων στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Μια από τις πρώτες της ενέργειες, που σύμφωνα με τη Redstone θα εφαρμοστεί καθ’ ολοκληρίαν στο πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, είναι η πλατφόρμα μείωσης των εκπομπών ρύπων από τους πολίτες και τις βιομηχανίες, με αντιστάθμισμα δωρεών και δράσεων για τη συντήρηση ευαίσθητων περιοχών, όπως τα τροπικά δάση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.