ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μπάτζετ της Αρμάνι Μιλάνο!

Οι Ιταλοί έβγαλαν... στη φόρα το φετινό μπάτζετ της ομάδας του Τζόρτζιο Αρμάνι.

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μπάτζετ της Αρμάνι Μιλάνο!

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε το φετινό μπάτζετ της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ανέβασε κατά πολύ τους αριθμούς της και συνάμα τις φιλοδοξίες της στην Euroleague.

Όπως φαίνεται από το δημοσίευμα, η Αρμάνι έχει ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ της Euroleague, με το ποσό να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Τα μισά (περίπου) λεφτά (12 εκατ. ευρω) έρχονται από τους… 200 χορηγούς της ομάδας, ενώ ο ιδιοκτήτης Τζόρτζιο Αρμάνι έχει βάλει από την τσέπη του 7-8 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, 5 εκατ. ευρώ είναι τα έσοδα της ομάδας από τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και από το εμπορικό της τμήμα (μπουτίκ).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.