ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγήκε» μπροστά ο Δώνης, σίγουρος για την αλλαγή εικόνας

Ο Γιώργος Δώνης δεν συμμερίζεται όσα ακούστηκαν μετά την ήττα στο Ηράκλειο και τοποθετεί «ασπίδα» στους παίκτες, προετοιμάζοντάς τους για το ματς με τον Ατρόμητο.

«Βγήκε» μπροστά ο Δώνης, σίγουρος για την αλλαγή εικόνας

Ο Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του να ηττάται με 3-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ένα αποτέλεσμα που δημιούργησε αρκετά σχόλια σχετικά με έλλειψη ανταγωνιστικότητας από πλευράς Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν συμμερίζεται τα όσα ακούστηκαν σχετικά με έλλειψη πάθος στο Ηράκλειο και πιστεύει ότι η ήττα αυτή ήταν συνδυασμός ατομικών λαθών αλλά και αποτελεσματικότητας των αντιπάλων, με τον ΟΦΗ να βρίσκει σκορ όταν το τριφύλλι έδειχνε έτοιμο να αντιδράσει.

Όλα αυτά τα στοιχεία έριξαν κάπως την ψυχολογία στο στρατόπεδο των πρασίνων, ωστόσο ο Δώνης και το επιτελείο του εμφανίζονται αισιόδοξοι σχετικά με την παρουσίαση μιας διαφορετικής, καλύτερης εικόνας, από την ομάδα στο επικείμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς του τριφυλλιού αναμένεται να αναλύσει το τι πήγε λάθος στο ματς της Κρήτης, ώστε να αναδείξει τα κακώς κείμενα, προετοιμάζοντας την ομάδα για το επόμενο ματς, κόντρα στον Ατρόμητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...