ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δείξαμε τις προθέσεις μας από την αρχή

Ο Γιάννης Γαβαλάς γράφει στο Panathinaikos24.gr για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Α2 πόλο ανδρών αλλά και για το ματς Κυπέλλου με το Περιστέρι.

Δείξαμε τις προθέσεις μας από την αρχή

Γεια σας!

Σας γράφω μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα μας στην Α2 πόλο, απέναντι στην ομάδα του ΟΦΗ. Το τελικό σκορ έδειξε τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, παρά το γεγονός πως από πλευράς μας μπήκαμε… μουδιασμένοι στο παιχνίδι. Καταφέραμε πάντως να βγάλουμε γρήγορα από πάνω μας το όποιο άγχος είχαμε για την πρεμιέρα και να τρέξουμε σερί 13-0, το οποίο μας έδωσε τη νίκη.

Κάναμε το πρώτο βήμα σε μια πορεία που ευελπιστούμε όλοι να μας οδηγήσει στον μεγάλο μας στόχο, που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Από τη στιγμή που βρήκαμε ρυθμό, απλοποιήσαμε τα πράγματα στην Κρήτη. Γεγονός το οποίο ξεκινά από την άμυνά μας που δεν δέχθηκε άλλο τέρμα μετά το 4-4 και επέτρεψε στην επίθεση να ανεβάσει την παραγωγικότητά της. Κατ εμέ, όπως έχω επισημάνει, είναι ιδιαίτερη σημαντική η συνεισφορά της άμυνας, καθώς μπορεί να σου δώσει σημαντική ώθηση σε ημέρες που δεν υπάρχει τόσο καλή απόδοση στην επίθεση.

Μη σταματάς να τις νικάς!
Μη σταματάς να τις νικάς! 1.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Περιστερίου. Έναν σημαντικό αγώνα, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Μπορεί να βρίσκονται στη δέκατη θέση αλλά έχουν περισσότερα επίσημα ματς στις πλάτες τους, άρα έχουν καταφέρει να «χτίσουν» αγωνιστικό ρυθμό, σε αντίθεση με εμάς που θα δώσουμε μόλις το δεύτερο επίσημο ματς της χρονιάς. Παρόλα αυτά, εμείς θα μπούμε αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό και μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε σημαντική νίκη, η οποία θα μας δώσει ψυχολογία αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

loading...