Ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε στις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και στο τι πρέπει να κάνουν οι πράσινοι για να αλλάξουν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Είναι κάτι που δουλεύουμε, είναι δύσκολη σεζόν, κάθε χρονιά έχει σκαμπανεβάσματα. Μόνο με τη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης. Παρόλο που έχουμε χάσει αρκετά ματς, έχει να κάνει και με την προσπάθεια σε κάθε αγώνα. Σε πολλά σημεία δεν είμαστε συνεπείς επιθετικά και αμυντικά. Εδώ είναι Euroleague, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και ενωμένοι, δεν μπορούμε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για 2-3 λεπτά».

Για τη Νταρουσάφακα«Δεν έχει να κάνει με το ρεκόρ. Είναι μία ομάδα που είναι μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, παρά τις ήττες της. Είναι μία σκληρή ομάδα. Αν κρίνεις με βάση την βαθμολογία θα πεις ότι είναι μία κακή ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί τέτοιες δεν υπάρχουν στην Euroleague».

Για τον Μάικλ Έρικ: «Είναι σαν… φορτηγό. Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά για τη Νταρουφάφακα. Εμείς πρέπει να παίξουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κρίνει μία αναμέτρηση μόνος του».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου