ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: “Εδώ είναι Ευρωλίγκα. Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης”

Ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε στις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και στο τι πρέπει να κάνουν οι πράσινοι για να αλλάξουν την κατάσταση.

Γκιστ:

Ο Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε στις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και στο τι πρέπει να κάνουν οι πράσινοι για να αλλάξουν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Είναι κάτι που δουλεύουμε, είναι δύσκολη σεζόν, κάθε χρονιά έχει σκαμπανεβάσματα. Μόνο με τη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης. Παρόλο που έχουμε χάσει αρκετά ματς, έχει να κάνει και με την προσπάθεια σε κάθε αγώνα. Σε πολλά σημεία δεν είμαστε συνεπείς επιθετικά και αμυντικά. Εδώ είναι Euroleague, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και ενωμένοι, δεν μπορούμε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για 2-3 λεπτά».

Για τη Νταρουσάφακα«Δεν έχει να κάνει με το ρεκόρ. Είναι μία ομάδα που είναι μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, παρά τις ήττες της. Είναι μία σκληρή ομάδα. Αν κρίνεις με βάση την βαθμολογία θα πεις ότι είναι μία κακή ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί τέτοιες δεν υπάρχουν στην Euroleague».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μάικλ Έρικ: «Είναι σαν… φορτηγό. Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά για τη Νταρουφάφακα. Εμείς πρέπει να παίξουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κρίνει μία αναμέτρηση μόνος του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.